Home » Nieuws
"Als u zich nog even omdraait, maken wij uw ontbijt!"

Nieuws

Categorie Algemeen

Heropening van de ateliers en cadeau voor de klanten

22 april 2016

Het is zover! Na maanden van zwoegen, zweten en nagelbijten mogen we (en kunnen we) eindelijk zeggen dat onze eigen producten weer verkrijgbaar zullen zijn vanaf 11 mei. Voor de gelegenheid zal in het daarop volgend weekend een verrassing voor elke klant klaar liggen. Hopelijk zien we jullie dan!

Lees meer

Nieuwsblad op bezoek bij bakkerij Van den Bossche

22 april 2016

De bakkersstiel kent al jaren een dalende curve. Steeds minder mensen worden gecharmeerd door dit beroep. Net nu wij vernieuwen en onze passie proberen te delen via onze website en Facebook! Het nieuwsblad kwam langs in Merchtem en vroeg ons waarom wij net investeren en werk maken voor een toekomst als warme & ambachtelijke bakker. Het […]

Lees meer

Verandering sluitingsdag

16 februari 2016

Wegens de werken zal onze sluitingsdag niet meer dinsdag maar donderdag zijn. Voor verdere vragen kan u steeds terecht bij ons winkelpersoneel.

Lees meer

Werkzaamheden & jaarlijkse vakantie

13 januari 2016

Beste Klanten , Vanaf 11 januari starten we met de vernieuwing van onze bakkerij. Om de Toekomst van onze bakkerij te verzekeren zijn deze werkzaalheden noodzakelijk. Met de nu beschikbare ruimte wordt de groei te zeer beperkt, Zeker nu onze twee zonen , Niels en Xian , geleidelijk aan meer op het voorplan zullen treden, […]

Lees meer

Eindejaar: Gevulde glaasjes

23 december 2015

  De lijst zal nog niet volledig zijn, dit door dat de glazen op de dag van bestelling gemaakt worden. Echter zal de lijst steeds worden aangevuld de komende dagen zodat u een overzichtelijk beeld krijgt van onze gevulde glazen. De glazen op deze foto’s zijn nog niet afgewerkt. Prettige feesten!

Lees meer

Eindejaar: Gelegenheidstaarten

21 december 2015

Van links naar rechts: Botercreme biscuit – Zwarte woud – Slagroom biscuit Piémont – Javanais – Ijsstronk Kerstmuts (roomijs) – Tropical/Frambozen bavarois – Black & White   De lijst zal nog niet volledig zijn, dit door dat de taarten op de dag van bestelling gemaakt worden. Echter zal de lijst steeds worden aangevuld de komende […]

Lees meer

Producten

Van den Bossche biedt een grote diversiteit aan producten. Alles huisbereid, met de grootste zorg voor het vak. In ons aanbod kan u de klassiekers terugvinden, maar ook nieuwe (seizoensgebonden) producten.

Lees meer

Gelegenheidsgebak

Een speciale gelegenheid in het vooruitzicht? Wat dacht u ervan om het feest af te sluiten met een speciaal gebak? U heeft zelf een idee of u geeft ons carte-blanche? Wij werken uw dessert uit! Hierbij gunnen wij u een blik op ons portfolio.

Lees meer

Nieuws

Wij nemen graag de tijd om de nieuwtjes met u te delen. Over onze bakkerij, onze concullega's, een nieuwe trend in de bakkerswereld of een nieuw product in ons aanbod... Lees en blijf op de hoogte van wat ook u aangaat!

Lees meer